keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Mai neim is Blond, Kultsu Blond

Tsuidaduidat vaa!

Ootteks tsiigannu sitä ihme mustaa neliöö, telsuu, lötkärii. No sitä, mis kaikki liikkuu ja kuuluu ääniä...

Siel o aina joku heilumas. Jos o jotai elukoit, eteski koissui, ni varsinki mä jään sit tuijottaa. Äippä kans välil. Mein ihmiset aina tsittaa iltasi ja tsiigaa sitä. Sit ne samal tuijottaa jotai pikkumustii ja näpyttelee niitäki... Sit ne nauraa. Mä aina meen tökkii ihmisäippää et se paijais mielummin meikää ku sitä pikkumustaa. Ei, se ei oo kisu, vaan se joku aifouni...

No, oli mul asiaaki. Me päätettii mutsin kans perustaa koissujen oma telsukanava:KaikkienOikeinIhanienRakkaittenAistikanava eli K O I R A .

Täs ois meiän ohjelmatarjontaa:

Peivots vor doks
Se o semmone VEPE-pohjanen ilottelu, jos dogit juoksee hiekkarantsus rintakarva ja korva lepattaen. Hidastetusti. Sit ku ne ravistaa, ni kivasti näkyy meetrin mittaset kualajojot ku lentelee ympäriinsä. Tietty ne o kaikki kultsui. Ne ui pelastaa ihan kaikki, myös semmoset, ku ei kaipaa pelastusta.  Sit ne hakee kaikki veten varaan joutuneet ja hinaa rantaa, paitsi jos unohtuvat jahtaa sorsaa kesken kaiken. Sit pääkultsu Taavetti Von Kultsuhooffi rakastuu semmosee pienee chiuhauhauhun ja niitte rakkauten hetelmän nimeks tulee Jennika Ametisti.

Kaikki Kultsu Blond K9-leffat
Kultsu Blond o semmone salainen akentti-koissu, joka ratkoo maailmansodat ja koissujen herkkupulan tost vaa. Se o kansainväline akentti, osaa puhuu kultsuu, tanskandogii, mopsii ja kiinanharjakoiraa. Sen pahin viholline o ranskanbulldokki Max, joka haluu muuttaa kaik maailman kultsut bulldokeiks. Kultsu Blondin salarakas o Vinttikoira Wilhelm Tell, ne aina välil kohtaa ku laivat yössä, tai tyypit iltalenkillä.
Loppupeleis KBK9 aina pelastaa maailman ja katoaa yön pimeyteen, yksin.

Koissulan väki
Koissulan väki o pennuille suunnattuu toimintaa. Siin opetetaa kerjää, karkaa, hyppii vasten, vetää hihnas ja haukkuu. Opettajana o tunnettu ihmistsykolooki Keisari Milla. Se kertoo myös, miten nuoret koirat saa hyvin jo alkuunsa ihmiset haltuunsa, nii et ne tottelee jo pelkäst katseest, tai kuonol tyrkkäämisest tai murahduksesta.Siin opetetaa mite ihmiset saa pysyy omal alueellaan helposti. Mukana  myös hyptonisointiosio.

Hauskat ihmisvideot
Koissut voi lähettää videoita niitte ihmiste toilailuist. Suosituimpii o olleet mm. seuraavat: Ulkoilulenkkien hauskimmat kommellukset: miten saan ihmiseni juoksemaan pitkin ojanpohjia. Keittiömokat: näin saan herkut varastettua helpoiten. Ja kultsujen ykkössuosikki: Kuolajojo, näin kaatuu ihmisäippä.

Kultsuchef
Ilman ruokaohjelmaa ei voi olla kanavaa dogeille. Täs ohjelmas koiramastercheeffi Hanssi Sisäfile tekee koirien herkkui. Vastassa o pitkä rivi kultsui oottamas niitä. Ekana kunniavieraana o Soni houkutusten haiveiltä.

Te voitte ehdottaa lisää ohjelmatarjontaa tähän meiän eikauppalliselle K O I R A- kanavalle.

Tuijottelemisiin Hemppa ja Säde


Täs mun äippä Säde reenaa skidinä Peivotsii varte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti