torstai 4. toukokuuta 2017

Kinkun kiljoituksia: Uimakeikalla

Telve taas vlendit!

Viime aikoina on pitänyt meikällä melkoisen kiilettä. Oon ollu metässä liahumassa, käyny kuulkaas näytelmissäkin tualla Hyvinkäällä, olin joku semmoi PNP2 en ihan yhtään tiiä että mikä semmonen on ehkä PalasNalttuPentu maailmassa ikinä, tai jtn! Yhtään en ees pelseilly siällä, olin valmana ihan nätisti, koska lihapulla.
Sitte nii oon käyny mamman luana liehumassa ja pulemassa sitä kolvasta.
Että kovasti on pikkukoilan elämään mahtunut tapahtumia. Ja vappupalloja.

Sitten niitä uutisia:
Tänään pääsin autoajelulle siskoNupun kanssa. Kamalasti kielleltiin ja kaalleltiin ja tiätteks semmosen talon lua jäätiin. Mein mamma läyhkäs pihalla kun yleinen syyttäjä, vähänkö hävetti mutsin käytös. Mä ja Nuppunen oltiin ihan sillee et mitä hittiä toi meuhkaa?

N O H ! mentiin sitten nii sisälle ja se mamma vaan jatko meuhkaamista, kattokaas kun soli nii innoissaan. Ei me tajuttu yhtään et niinko mistä?

Sitte meiät vietii suihkuun, eikä ees oltu likasii. Ja pantii semmoset kellukat selkään. Mamma vaa edelleen läyhkäs ja alvatkaa, ku semmonen poltti avattiin, ni sinne se hyppäs veteen heti jonkun vinkulelun pelässä.

Meikä ja Nuppu oltii vähä et apua, nyt se mamma hukkuu ja hiukka hädissämme siin ylitettii ite päästä tulvaan, ni eikäkös nää tyypit vie meiätki sinne lampille ja tuuppaa pelsauksesta sinne altaaseen. Kyllä me hetken aikaa systelin kanssa hädissämme ylitettiin kammeta altaasta ylös, mut sit me keksastiinki et hei, tää onki ihan kliffaa hommaa!

Mamma ja sen kaveli Sisu siellä vaan uiskenteli puiskenteli ihan hulluna ja alvatkaas niin meki kohta
tehtiin. Uitiin ihan täpöllä koko aika ja sitte oltiinki ihan tattis ja tasalaha sen uiskentelun jälkeen.

On nää kummia. Ekats en saa uida Vantaanjoessa solsan pelään, mutta sitte semmoseen sisäjokeen saan khyl mennä. En edelleenkään ymmällä yhtään näit kaksjalkasii...
Kesää kohti ja kämpäsiä
Telveisin Taimikinkku Minellin
PS tässä mä ylitän saada vesipisaloita kiinni2 kommenttia:

  1. voi uimamaisteli sua Taimikinkku. oot kyllä ihan hilveen ihana koilanpentu. kaikkee kliffaa tapahtuu sulle ja sun kaveleille. pus ja pus koko polukalle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon, mulla on ihan supelhauskaa yleensä

    VastaaPoista