perjantai 20. helmikuuta 2015

Helmin ja Säteen koirakoulu vol.1

Tertsupaherppanen!

Me kelattiin mutsin kans et teikämannet, etenki kultsupennut tarttee jeesii ja neuvoo eli ädvaissii, miten selvitä näist elämän kovista karikoista, etenkin skidinä. Me koottiin tähän meist tärkeimmät, eli tämmönen alkusöövaivalpäkki. Sopii myös aikuisille koirille, jos himaan tulee kultsu ja ite oot vaik chihuhuhuh tai joku semmonen...

Kreaa tähän alkuun semmonen keissi et oot ihan skidivinkula pentunen ja just tullu uuteen himaan. Vähä oot spiidannu mutsis perään ja fiilis ei oo mitenkään päin bueno.

1. Tresaa pureskella ihmisten handui ja varpaita. Ne ei oo mutsis nisät, mut niison kans erikoinen aromi, riippuen tietty onks mimmi vai jäbäihminen. Usein niillon klabbien päällä semmoset suojat, sukat. Jos semmosen saat imeskeltäväks ni khyl hetkeks taivas aukee. Mut älä hei skidi skruudaa sitä strumppaa, joudut nielee suolaboltsin tai sit pääset lekurii.

2. Sä voit koklaa viihdyttää ittees vodakupilla. Glaiduu o tunkee kirsu sinne vodaan ja puhaltaa, tulee hyvä saundi. Me kultsut digataan simmaa, sä voit aloittaa treenit jo nyt. Jos se kippola on tarpeeks large, ni sinne vaa plutaa.
Pikkuvinkki: Just ku se on täytetty vodalla, voit lähtee sitä kanniskelee pitkin kämppää, silllee tosi pollana. Toista useita kertoja ni ihmiset o ilosii. Vodat voi myös kaivaa ulos kiposta, äx kertaa päivässä. PS älä maindaa, jos kippola otetaan veke, ku oot tresannu kaikki eri kohdat.

3. Treenaa noutoo ihan skidistä. Kanniskele kaikki lelut korista, varsinkin yöaikaan, et niihin sit ehkä ja meibii satavarmana joku kompastuu. Roudaa kaikista pläägistä vaan se vasen ja skruudaa niit sillee hellästi. Saman voi tehdä sukille, mut edelleen: niit ei saa skruudaa! Niist pläägist ja leluista voi duunaa hienoi kuvioita, sillee tietsä kreaa, ei tuu tylsää.

4. Jos oot fiksu pentu, osaat öpnaa dörtsit aika nopaa. Roskis o hieno mesta. Sitä on kliffaa dyykkaa. Rodet voi päivän mittaan levittää pitkin kämppää. Tsufepurut etenki on taiteellisii. Ja eguskaalit. Niist saa vaik millasta kierrätystaidetta. Sit venaat vaa dörtsillä tosi ylpeenä, ja kelaat miten sua ihmiset kehuu.
Ihan vaa kokemuksen syväl saundilla: älä kokeile tätä rodejudeemii liian usein!

5. Oo frendi sun ihmisille. Lipostele ja pusuttele ja kaivaudu kainaloon. Ne diggaa ku sä haluut olla siin vieressä. Varsinki ku ne safkaa. Ku köökist tulee loistoaromit, sinne kandee mennä aina vartsaa et jos jotai irtois. Treenaa kultseille olennainen napparisilmillä tuijotus ja eleetön kulmien nostelu ihan skidinä. Jos tsittaat iha paikallas ja oot ku säälittävä nälkäkuoleman partaalla oleva kulkukoira, ni jeesaa kummasti. Älä koskaan hauku, mitä skidimpi ja surkeempi mukamas oot, sen varmemmin herkku heruu. Hermeettinen kuolajojo varmistaa asian. Sitä ei tarvi treenaa, tulee iha kaupan päällisinä.

Näil pääset alkuun kultsun elämässä, ei tuu tylsää, voin kertoa. Tää lupaa, et lisääkin on luvassa. Treenatkaa näitä seuraavaan koirakouluun!
Nyt ylös, ulos ja lenkille T Hemppa ja Säde
PS ja ku sä tsiigaat sun pikku nappareilla niit ihmisii öögiin, ni kaikki komennot unohtuu, koska teikää ei voi vastustaa, mitenkään!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti