perjantai 13. helmikuuta 2015

Dr. Helmi

Moo!
Nyt moon päättäny et täst tulee arvoblogi, joku apgreidaus o pakko tehä kaiken maailman aivopierujen ja peräpään juttujen jälkeen.
Mä perustan Dr. Helmin lääkäripalstan. Meikälle on heitetty jo parit breivit maakunnist. Täs vastikset.

Son moro Dogtor Helmi!
Mää oon jo tovin aatellu, et tarttis vissii kysästä, ku mulla on piäni onkelma tua takahutlaris. Emmää muute siit mittää piittaisiskaa, mut ku toi emäntä ei tykkää. Mää hankaa tota hanurii kaikkii mattoihi, oikee urakal kans. Viiruv vaan jäävätten räsymattojen reunoihi, ku mää viiltelen menee. Kyä kutkuttaa ja koko ajan. Emmää sillee minkää voi. Voitko avittaa? Kohta jourun tampuuriin.Siäl saa sit pönöttää.
T: Elsa labbis Korkinmäjeltä, ihan siit Turtolan sittarin kulmilt.

Diö Elsa!
Voi ei. Sullon Elsa anaalit täynnä tai tulehtuneet. Nyt se ihminen suihkuttelee teikän takahutlarii, eikä mitää galsaa kylpyä sinne arkoihin arvoalueisiin. Varaudu fixaa pyykkipoika kirsuun, on meinaan melkonen döfä, ku taivas aukee ja anaalit tyhjenee. Jos ei, ni ouboi. Sinne hutlariin pitää tunkee handu ja ronklaa. Jossei teiän ihminen osaa, ni pitää mennä lekuriin ronattavaks. Meikä ei khyl antais jonku noviisi tunkee handuu hanuriin, nouvei. Mut pakko. Muute jäät sinne, oho venaa mä kuukkeloin, eteisee. No ei khyl. Nähellään Dr. Helmi

Päevää että pätkähti tohtori Hemppa!
Miulla onnii tullunna onkelma, ei paljoa kumminkaan. Vaekka ennonii mutjuillu ies, ni onnii vuan tullunna runsaamman puoleisesti tuota tavaroo tuolta takapiästä ilimoille. Välillä tulloo ihannii ilimoo vuan, mut tänä päevänä onnii tullu ihan varren kanssa. Haitanneeko tuo mittään muuten, mutta ku haeskahtaapi melekosen hirviälle. Emäntä sitten paiskaapi miut pihamualle hyvinnii pian. Oo tässä sit akkoen mieliks, ku takamus turajaa!
Ennii sitte tiiä, et oesko sillänii mittää vaekutusta et tuossa viikolla pistelin poskeeni 
männävuotisen jäniksen raaon ja par pussii potaattilastuloita. Ol joku jättänt sinne mehtää. Jos ei tiä ala loppua ni miut pistetää pihalle torottamaan. Jo tokkiissa jos ossoot auttaa ni kiitoksija. 
Hyvvee illanköllykkätä tiältä Kuopijosta T Reino- kultsu

Hmmm, en ny iha hiffannu kaikkee mitä skrivasit, mut kai mä jotai tsennasin. Siis en mitenkää dissaa teikää, en vaa tajuu. Siis takahutlari raollaan, huohotinputki falskaa ja ripaskaa flyygaa. Teitsil o maga sekasi. Jätkä o vetäny siel skutsissa herkut naamarii. Täs on ollu ahneella rakettikakkainen loppu! Kuule Reiska! Lakkaa vetelemästä niitä raatoja ja vedä tovi raejuustoo ja riisii. Ehkä jotain pientä emännän koira- apoteekista lisäks. Vedä vodaa nassuu ja elbaa. Jos ei ala näil konsteil helpondeerata, ni sit sinne elikseen ronattavaks. Terkkuloita! Dr. Helmi

Näihin kuviin ja tunnelmiin t: KLT, dosetti Dr. Helmi (toi KLT o koiralääketieteen tohtori)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti