torstai 13. lokakuuta 2016

Kinkun kiljoituksii VOL 2.

Telppaleiskius flendit!

Son Kinkku taas ku tääl sklivailee. Hiffaatteks et meikä o saanu lisä kiljaimii.
Alvaattekos miks?
No tiätty siks ku meikän ja systelien silmät o auennu. Öögat isoina kattellaan maailmaa ja ihmetellää, et mitä hittiä! Mollaan tääl ja maailma on suuli ja avala. Tai no ainskii toi pentulaatikko elis skidilodju, mis me pyölitää ja hyölitää mein mamman kans.

Mun pitäs antaa tost mammast vähä palautetta. Siis son ihan bueno mutsi, mutmut...
Tiiäätteks ku mollaan tämmösii skidivinkuloit ja viä pitäs toi hykieniaosasto ton äipän hoitaa...silleesti niinko ykköset ja kakkoset jii-än-ee....
N O H! Mamma o iha supeli hoitaa meit sillee päiväl tai niinko 06-22. Mut auta almias, jos meill ois kakkishätä vaiks klo 23.40.
Ni tiiättekö: meiän mamma vaan vetelee hilsiä, kuolsaa ku höylyjylä ja kuola vaa valuu. Sit me kiljutaa siin ympälil ku kulkkua leikattas ku ei se kakkeli tuu ja mamma vaa nukkuu.
Sit meiän lakas ihmisäippäkasvis komentaa sitä Hemmii ja ehkäs ja meibii se sit nostaa sitä kuuppaansa sevvellan et putsaa ne kakkelit pois. Iha hilvee laiskamato o mein mamma.
Joskus mein kasvis hieloo itte keskel yötä meiän nahkamassukoita, et olis palempi olla.
Ei me ny olla viä mtn ilmoi olla tekemäs tost mein mammast, mut khyl se vois vähä leipastuu öiseen aikaan, ettei mentäs ihan tukkoo, sillee niinko tiäätteks.

Muuten ollaan iha hilvee tyytiksii tohon mammaan ja valsinki sen tissimaidon plaatuun. Ihan helmeettisen kelmaista ja maistuvaa on, mulle valsinkin maistuu usein ja sualaan tissistä taljoiltuna.

Joku ny hiukka vois kommentoida, etten ois ihan nii viltaviivanen ku systelit. Älkääs kuulkaas yhtään luvetko siellä!
Täällä pyölii joka soltin koilanpentuu: laihaa ja vinkuvaa ja hiljast ja pulleempaa. Heti jos tissillä vähän pitempään viihtyy ni ei taltte olla sanomassa.
Telve vaan ja tissille sanon mä
Telveisin Cinkku/ Kinccu/ Cinccu/ tö hääm
PS alvaatteks kuka mä oon tost kuvast?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti