torstai 31. joulukuuta 2015

Uudenvuoden lupauksii

Son morgenson vaa!
Ja aivan vimonen ja vimppa tält vuodelt.
Meikä ja mutsi ollaan kelattu et me voidaan garanteeraa teille kaikenlaist, myös ens vuodelle, koittakaa tyypit kestää vaa, nii.. Tai jtn. Tsiigatkaas, ku jotkut ei vaa osaa lopettaa, otamme tämänkin niinkus uutena haasteena emmekäs varpisti palaa lehmänhikistågella himaan...

Siis rasiaan...tässä ois meitsien promikset vuodelle 2016

1. Meitsit loovaa stondaa enski vuonna framilla joka evö kerta ku jääkaappi aukee kyökis. Venata siin rivis kuolajojot valuen mutsin kans ja tsiigaa mamia tai papsua öögiin nii kauan et irtoo. Kato saavutetuist eduist ei käydä tinkaamaan!

2. Varppisti goisataan kaikkien raksujen kainaloissa ihan joka kerta ku o mahis. Pusutellaan ja kaivetaan tassalla handuu nii kaua et tyypit rapsuttaa meikää masusta ja leuan alta ja kainalost jajaja..
Änketää viekkuu ja vahdataa siin nii kaua, et jtn tapahtuu. Helppoa, kato!

3. Meitsi Hemu aikoo opetella kunnol tsimmaa. Ei sillee niinko skidit, et käsipohjaa vaa iha kunnon noutajatsimmausta ja reippaasti. Ehkä mä alan reenaa seuraaviin noutolympialaisiin, ehkä nooot. Mut meikän pitää lopettaa mutsin damin pöllintä. Se tsimmaa hiki päässä ja hakee kaiken maailman tsebat ja muut noutorojut. Meitsi vaa stondaa rantsus venaas ja pöllii silt kaiken. Ei enää. Vannon. Ei enää siit mis o matalaa, vaa kunnon tsimmausta.

4. Me aijotaan totella mammaa ja papsua ehtottomasti ja kuulevin korvin. Ei enään mtn koristekorvia ja munapäisyyttä. Eikä karkaamista. Ehkä ja meibii. Sillai.

5. Me luvataan äipän kans jatkaa tätä järjetöntä blokin kirjoittelua enski vuonna, yleisön pyynnöistä huolimatta. Koittakaa kestää heiii!

Ja jos mei millään saada näit lupauksii pidettyy, ni me aijotaan yrittää suunnitella niiden toteutusta tai seurata, miten homma etenee tai ainski funtsata, et mites homma vois wörkkiä. Ehkä ja meibii. Ja sit ku se kelaaminen käy liian rankaks ni me käydää potslojolleen ja otetaa ettonet.
Liikoja ei luvata, kato liika o liikaa ku mikään ei riitä.

Hellurei sunki heiluvilles ja hyvää uutta vuotta t: Hemppa, Säde ja palvelusväki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti