keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Ärsyttää, edelleen

Keekoilemisiin!

Me niiin innoistuttiin täst ärsytysaihelmasta viellä, ett aattelimma jatkaa, ihan silläki uhalla, et tulee ropleemia. Tää on kuullkkaas vapaa maalima, ja ploki. Et jatka vaa lukemista, ihan omilla vastuillaan. Jos ärsyittää, ni sule veppi-sivut, ja naama kirja. Kerran sitä voipi kaikkea kokkeilla, kansan-tansseja ja koiran ruokaaki, sano.

Silläkin uhalla aijotaan äispän kanssa jatkaa viellä tätä plokin pitoa, suurella sydämmellä.
Viellä saapi virrata vettä vantaan- joessa, ennen kuin lakataan lakkaamasta lakkaamasta. Lyhyestä virsi kaunis, sano.

Iskämies saappii syyä paljun karssua ja lihatsuja ennesku tää ärsyttely vähimmilläänki päättyileepi.
Sielä saa sohvala svääreissään köllytellä ispäihminen, iha ilma ressiä ja ropleemia. Pellailla pinkiponki-peliä ja kaivella klyyvaria. Me voidaan köllyytellä siinä viekussa. Paremmasta nii väliä juu, sano.

Ihmisäippä tykkääpi mansi-ja mustikoista, pernasta ja keitteleepi tuo kaaltakin. Kanpaajalla tykkää myäs käyä, ku ei oo ressiä. Hää o myäs hyvinki romantillinen naisimmein, ku sille päälle sattuu. Ei oo juur näketty. Myö ei niin tykätä käyvä kampailemoissa parturoinneissa, menneepi karvat kirsuun. Lauvvantai makkaran voimalla saapi senki tehä, sen kanpaajajutskan, sano.

Taimaaseen tahtoisi matkustaa palvelusväki, Pulkariakin käypi paremman puutteessa. Parsseloonaki kelepaa.
Tanpere lienee ollee ykköinen. Siällä keekoilis äippä caaprihousuissa ja fliischissä. Ois se pähee.
Vuodesta 1999 lähtien on äippä sinne tahtonut mennä. Etenkin Turtolan kity viiva marketille. Mustaamakkaraa hakemaan. Meilleki antais, kultapossuilleen, Osuuspankkikoirille osasen, sano.

Me tahottais koissujen olumpialaiset, pannaania ois palkinnoks, ja palajon. Mä juoksisisin kynpin kyynerpäätaktiikalla ja olisisin eka, parhain. Kivintä olis reenata jonku rohvessoorin keralla, sano.
Joku erikois opettajaki kelpais, tai koira koutsi, nii. Tsykoloogi vois olla menttaalikoutsina. Sillee mieli kuva harjoittelluu: täällä ompi lauvvantai makkaraa...tulehan jo sieltä...

Kaikellaista kammoittavaa täs on tulluna kirjuuteltua. Kakkalleki pitäsis päästä. Muutama minuntin päästä ois iha pakkorako. Eiköhä tää oo täs taputeltu ja sitä myöden selvä. Jos ei kohta pääse, ni tullee erinlainen ilta päivä, siivous sellainen.
En meinaan kohta kestä enään!
Selma kemiin terpat Hesasta Säde ja HelmiEi kommentteja:

Lähetä kommentti