perjantai 13. maaliskuuta 2015

Kokemuksia koirapuistosta

Haudi paartneers!

Meikä ja mude ku budjataan tääl stadis, ni ei aina oo mahiksii vetää pellolla vapaana korvat lepattaen.
Tai, no on, mut sit joku alkaa aina melskaa ja huutaa kyttiä paikalle ja vetää tautisen isot palkokasvit kirsuun. Nii ja sitäpaitti järkkäsäännöt sanoo, et koissut kytketään.

Pitää aina lähtee kruisailee sit bilikalla jonneki skutsii tai landelle et saa rauhass hiihdellä menee ihmisäipän kans ilman remeleitä.

Onneks meillon sit erilaist koissupuistoo tääl stadissa, jonne pääsee purkaa enerkioitansa ku siltä tuntuu. Tääl stadis on kans kaikensortin dallaajaa, ni on tullu tuol puistos törmättyy jengiin vähän joka lähtöön. Täs ois esmes muutamii.

Normisetti

Normisetti koissut ja omistajat o lepposaa porukkaa, ne harvoin vetelee mitää ilmaa isompaa klyyvariin. Dogei ja ihmisii o joka kokoo ja sukupuolta, mut kaikki ottaa lungisti. Jengi bamlaa mukavii ja koissut jaagaa toisiaan hyvil fiiliksil. Jos joku jtn sekoo, ni ihmiset tsiigaa, et kukaa ei ala mtn uhoilee keskenään. Koissut lähtee himaan ku pitää eikä jää blokkaa porttia, ku jengii kuiteski tulee ja menee ku Stokkan ovista.

Pelokkaat

Pelokas tyyppi tulee koissupuistoon niin, et sillon Fifi remelissä. Sitku muut frendit haluis moikkaa sitä Fifii, ni se nostaa sen pikkuotuksen syliin ja vinkuu jtn et poispois...Sit se sanoo rumia sanoja ja dissaa puistoo, ku siel ei oo pikkufifeille omaa puolta. Sit se lähtee menee. Ja sanoo edelleen niit rumii sanoi.

Himokkaat jätkät

Himokkaat jätkät tulee puistoilee ja nylkyttää 24/7 kaikkee, mikä liikkuu. Ne käy välittömästi muiden koissujen hanuritarkistuksilla ja aloittaa Gunther Himoköyrimisen. Ne tresaa joka jäbän ja mimmin, ei oo välii iäl eikä sukupuolel. Ne lopettaa vast ku tulee hervoton ärinä tai hammastus. Sit ne valkkaa seuraavan kohteen. Ne jatkaa tätä niin kauan, ennesku niitten ihmiset nappaa niit kraivelista ja vie himaan. Portille mennessä ne viel nylkyttää ilmaveivillä, et jos natsais sittenki. Himoköyrijät on aina vaaravyöhykkees menettää pallinsa, ainski jos niiden porukoit kuuntelee.

Agret 

Joku koissu saattaa tulla puistoilee ihan lungisti. Se dallaillee siin menee ihan ku normisetti. Sit yhtäkkii se saa himopulttikset ja alkaa vaahtoo. Ei kukaan ehi ees hiffaa miks. Sit se onneks viedään pois. Semmoset o pelottavii.
Joku saattaa stondaa puiston portilla hulluna raivoovan doginsa kanssa. Sit se tyyppi hulluna raivoo, et voitteko häipyy, me halutaan tulla puistoilee. Voitte jäädä omalla vastuulla...
Jotku dogit tsiigaa oikeen, et mis joku lungisti dallaa menee, tähtää ja vetäsee täysii sitä päi. Sit niitten tyypit vaan griinailee ja sanoo et toi ny on tommone. Tommoset urpåt pysykööt veke!
Sit o viel nää sukupuolirasistit. Ne huhuilee siel aidan takana, et mitä noi o? Höh, koissui...ei tää mikään dinoaitaus oo, luulitko tullees jurassic parkkiin, vai täh? Sit ku kysyt, et miks sä semmosta kyselet ni se sanoo joteski vaivautuneena et ei tuu toimeen kaikkien kans...Sit voi sanoo et älä sit tänne tuu uhoilee urpos kanssa. Osa jengist o kyl ihan daijui, ei voi kässää. Koissui käy sääliks siin kohtaa. Ei se oo niitten vika et niitten jengil o silmävalkuaiste tilal keltuaiset.

Kaikensortin dorkaa ollaa meki nähty. Kerran Rajiksessa ku oltii tsimmaa, ni yks dogi pölli kaikkien lelut. Se föras ne ja vei mammalleen. Se pölli Säteen dummyn, Säde oli siit iha surkeena. Sit se muidu lähti menee ni ihmisäippä meni pyytää sitä dummmya takas. Niit heitellään kuulemma omal vastuul, se mimmi sano, mut anto sen sit takas vähä irvistellen. Mahto sillolla himas melkone kokoelma koissulelui. Ihme hiihtäjii tääl Stadis o.

Yleensä meiän ihminen vie meiät koissupuistoilee tuttuun mestaan frendien kaa. Jos se näkee jonku urpon siel, ni sit me ei mennä tai venataan et ne lähtis käpyttelee. Ollan kans lähetty menee, ku kesken geimien joku tulee sinne uhoilee. Me ei khyl yleensä uhoilla takas. Paitti mä niille himoköyrijöille.

Näkymisiin Helmi


PS. Mä unohdin viel multaiset noutajat, ne löytää vikan rapakon joka puistosta ja o ihan nolon skeidasii ku lähetää himaa. Kaikki muut koissut o puhtait. Paitti mä ja mutsi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti