torstai 22. tammikuuta 2015

Mykkä hiihtäjä ja pakastekakka

Booooring!
Son lontoota ja tarkoittaa et ei jumaleisson nappaa ny mikään! Hela jengi vaa goisaa. Kissat ja koissut rinta rinnan, samalla sohvalla. Ihmisiskä kuorsaa vieressä ja äippä tuijottaa jtn lootapoksii, jos tyypit niinku sillee liikkuu ja höpöttää diippii stoorii.
Meikä makaa sohvalla, pää tyynyl ja tuijottaa tyhjyyteen. Sain äskö possunkorvan, jonka hotkasin meibii kahes sekas.

Yhtäkkii toi ihmisäippä nappaa nenustaan kiinni ( ei oo muute lainkaa semmonen komee klyyvari kirsuineen ku meitsil, semmone skidi töppänä vaa) ja loikkaa sohval kauemmas. Sit se heiluttelee handuaan meikän hännän päällä ja yökkäilee.

Mitä ny jos pienen mykän hiihtäjän päästää, kevyesti keventää suolta, smiigut ilmoille lasettaa. Elikkäs pierrä paukautin niin penteleesti, oikein kunnon raatokaasut,  mätämunalemut ja ydinlaskeuman olkkarin sohvalla takapäästä vapautin. Huohotinputki falskas, henget puhuivat ja loukkasin ilmatilaa. Näkymätön vihollinen hyökkäsi. Sou not! Se nyt vaan ei hävinnyt kuin pieru Saharaan ei. Jäi muistoks leijumaan meikän herkkuvälipalasta. Ihmisäippä lähti ku talonmies jäiseltä peltikatolta, sitä naurettavaa minitöpseliään pidellen....meitsi suorastaan käänsi kylkeään, lasetti menemään ja kaasutteli kirjaimellisesti voittoon! Sain koko soffan puolikkaan itelleni. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua, tai no, ainakin aromit...

Mutsi veteli unta kallopalloon siin takaritsillä ja sekin joutu vaihtaa mestaa, ravisteli vaa päätään ja paineli nojikseen goisaa. Sielt se jotai kans kirsullaa nirppaili. Ei taida silläkää olla kaikki Lissut Kampissa. Itte kaivelee hangesta namitorttuja ja vetelee huiviin. Skruudaa skeidaa, syö pakastekakkoja, iso koira. Fiilispohjalta, tiätty.

Ja koska ulkona vaan komennetaan ja vedetään meikä noutajahihnalla verkkokinkuks, ni jatkan tätä rötväilyä ja haisuttelua hamaan iltaan saakka, kunnes taasen pääsen kiskomaan ja riehumaan elämäni tunnossa. Olkoon tämä myrskyvaroitus. Joka pierua pidättää, sillä on kohta ripsat kintuilla.
Tulipahan pahanhajuinen juttu, mutta tulkoon. Vain parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia. Pieru etunenässä.

Nautinpa siittä T Helmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti