torstai 25. helmikuuta 2016

Papparatsit tuloo!

Tsaukkista vaa!
Tällä kertaa kiertelevä suurnalistimme Hemppa lähtee maakuntiin haastattelemaan kultsikoita päivänpolttavasta aiheesta elis valokuvaamisesta. Mamma- ja papparatsit heiluvat kirsujemme eessä nykyään niin usein, ettei kissaa ehdi sanoa, saatika karkuun juosta. Yks tykkää, toinen ei ja kolmas ei voi minkään.

No, asiasta ulkoavaruuteen: kaiken maailman kultsiet ja selhviet värittävät kuonokirjaa ja välillä me mamman kans nii hävetää, ku ei noilla mammoilla ja papoilla oo mittään häpyä.

Tässä muutama syväluotaava sessehaastattelu aiheesta:

Mallipojan paljastukset

Morskis, moon Luca, semmonen komiaraaminen mallipoitsu Mäntästä. Aikas paljon käyn heittää keikkaa pitkin maakuntia ja ihan ulkomailla asti. Yleensä oon tottunu noihin kuvaajiin punasella matolla, ku o kiharat kuosissa ja tassut tahdissa.
Mut tää ny oli meikästä melkonen otos, ihan yllätettiin hotellihuoneesta ilman pöksyi ja peiton alta...et sillee...
Vain mielikuvitus on rajana tässäkin otoksessa.
Ootas vaa, oikeuressa nährään, sano..

Vantaan Hämevaarassa räjähteleviä käsveskoja


Hessu täs terve. En iha yhtään osaa selittää, miten toi mamman kassi tollee räjähti. Ihan vaan yskänpastillia yritin sieltä ettiä tolle Ihaa-aasille. Kauhee vaarallisia kasseja noilla äipäntekeleillä. Tehty mikä tehty...varppisti oli jtn ansalankoja asetettu...minä teille vielä ansalangat näytän...Eikäkö paxia huuleen ja paanalle! Jahkas tästä ensijärkytyksestä selvitään...


Lapakiston laelta lällyt litoon!

Ihan turha tulla yhtään lähemmäs sen vehkeen kanssa. Se on sillä lailla, että nää on meiän metästysmaita ja tänne ei oo kellään ylimääräisellä  M I T Ä Ä N asiaa! Ajokortti ja rekisteriote ja sassii ny! Ja sen putken kanssa siittä ny kohti asfaltoituja teitä! Hajaantukaa!
Selhviet o iha hipstereitten hommaa. T Cessu ja Dany Lahdest


Maastoutumisen mestarin mietteitä

Joskus asian voi ratkaista näinkin helposti.
Koska mä en oikeesti oo tässä, ni mua ei voi kuvata, vai voiko?
Näin maastoutuu mammaratsilta Wilson Ruovedeltä.
Ollaan niinkuin ei oltaiskaan.Rovaniemellä löydetty saimaannorpan ja kultsun risteymä


Raita Rovaniemelt on sitä mieltä, et senkus otat vaa, minä en olekaan mikään koissukka, mä oon hylje, tai vaikka saimaannorppa. Kukas sitä ny sotkis norppaa kultsuun tai päinvaston, et ottele sinä vaa niitä kuvias iha rauhassa. Se on katos helppoa, kun sen osaa.Tämmöttiis täl kertaa, ja loput paketissa. Ku seuraavan kerran joku lähestyy sua puhelimen kanssa, ni otapa näistä mallia, saa kuulkaas mamma- ja papparatsit otella toisistaan niitä selhvieitään.
Kyllä hätä keinot keksii ja kultsikka kaheksan.
Poistuen takavasemmalle  tutkiva shuurnalistinnne Helmi

Kiitos kuvista Joni Kohonen, Outi Impivaara, Jamppa Vierikko, Marika Lahti ja Tuula Uusitalo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti