torstai 30. lokakuuta 2014

sketsihahmoja koiramaailmasta

Päivää että pätkähti!

Nyt ku jengi vouhkaa kaiken maailman sketsihahmoista, ni mä hiffasin et skrivaan koiramaailmasta ihan ikiomat. Niil pitää kans olla slouganit eli hokemat. Vapiskoot ihmistöllön omituiset höpöttäjät, täältä pesee:

Rudi Rotikka 
Rudi on itähelsinkiläinen kuusvee rotikkauros. Rudilla on iso ego, mutta sydämellinen sielu. Rudi asustelee Siilitiellä kerrostalokaksiossa ihmistensä Vexin ja Jennican kanssa. Rudilla on hermeettinen niittipanta ja kilisevä metallihihna. Rudi barffaa ja käy suojelukoiratreeneissä. Iltaisin Rudi lähtee Vexin kanssa duuniin, Vexi on turvallisuushenkilönä itiksessä.
"Mä oon tämmönen puolilutunen, 65kg sylikoira. Ois kiva käydä välil näyttelyissä, vähän niinku vastapainoo duunille. Kani ois kiva kaveri."
Rudin slouganit:
Tuu yksin, lähde kappaleina.
Kissa on paras rukkasena.
Älä ny päälle käy! Etsä tiiä kuka mä oon!

Pansy Puudeli: Pansy on nelikiloinen viisivuotias, valkoinen kääpiövillakoira Westendistä. Pansy asustelee perheensä Rogerin ja Hansin kanssa merenrantahuvilassa, talvisin matkustetaan Etelä-Ranskaan. Roger ja Hans ovat innokaita koiranäyttelyihmisiä ja Pansylla onkin mittavia meriittejä kyseiseltä saralta. Pansylla on oma trimmaus- ja kaunistautumissiipi Westendin huvilalla.
"Siis niinku ois tosi nastaa sillee ees joskus päästä treenaa tosissaan, vaik jotain noutoo tai sillee. Karvat rullalle elikkä niin."
Pansyn slouganit:
Älä itke ruma lapsi, ota rusina.
Hommat hanskassa, hanskat Ranskassa.
Mä oon vähän blondi.

Late Lapukka: Late on 7-vuotias opaskoira Jyväskylästä. Late asuu omistajansa Onervan kanssa Kauppakadulla. Onerva ja Late käyvät yhdessä töissä Jyväskylän näkövammaisten koulussa. Vapaa-ajallaan Late viskaa valjaat nurkkaan ja ottaa lunkisti. Late rakastaa yli kaiken lempileluaan Otto-oravaa, jota se mielellään imeskelee päivät pitkät.
" Alakujaan en nii ollu taitavakaaan tässä opashommasa, Onerva oli usseimmiten ojassa ku tien päällä, en nii oikeen ossoo ohojata tota Onervata oikein. Nysse ossoo jo varroo..."
Laten slouganit:
Sen ny näkee sokee kepilläänki.
Jos ei nähdä ni sohitaan kepeillä.
Olen vapaa sielu!

Keijo Keke Kultsu: Keke kultsikka on 42 -kiloinen 3-vuotias kultainennoutajauros Vantaan Pakkalasta. Keken perheeseen kuuluu isäntä Reijo ja emäntä Sirkka. Reijo ja Sirkka ovat eläkeläisiä ja ovat ottaneet Keken lenkkikaverikseen ja seurakseen lasten lähdettyä pesästä. Keke harrastaa noutoa ja vesipelastusta. Onnistuneesti Keke on noutanut  perheen isännän reinot, naapurin sanomalehden ja  suurimman osan halkoja pinosta. Vesipelastuspuolella Keijo on saatava vielä mahanalusia pidemmälle veteen. Sitä odotellessa.
"Siitähän nyt lähdetään, että minähän tässä huushollissa määrään kaapin paikan, ja jos en, ni siirrän sen sit. Tarpeeks kauan ku kattoo, ni kyllä alkaa tippuu. Vain vetämällä voit saavuttaa tavoitteesi!"
Keken slouganit:
Kahta en vaihda, toinen on sukka ja toinen on sukka.
Näkyy reeneissä!
Pitäkää herkkunne!

Taide tulee sisältä ja sillai, torstaiterkuin Säde


2 kommenttia:

  1. Mää naurasi enite Rudi Rodika hokemaa kissasta ja oli se tule yksin ja lähde kappaleina myös hyvä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tsorro, mukava kun joku ees kommentoi näitä meikän hölötyksii :D

    VastaaPoista