perjantai 5. syyskuuta 2014

Stadin Kultsu skrivaa

Moi, mä oon Säde. Mä oon kolmevuotias nelijalkainen yh-mutsi Kantsusta. Mulla on yhdeksän skidii, neljä kundii ja viis mimmii. Yks friidu jäi himaan, loput on flytannu jo himoihinsa, onneks. Äijää en oo nähny ku kerran. Sellast se yh-mutsin arki on. Kakara hyppii silmille ja puree korvasta. Mä oon aina laihiksella, safkaa tippuu vähän ja harvakseltaan. Välil mä osaan tsiigaa sillee herkästi öögaan mun ihmisii, sit ne heltyy ja heittää mulle vaik lördarii. Jos täst nyt jotain negatiivist pitäs sanoo, ni ne antaa puolet mun kersalle.
Me ollaan blondeja kultsuja, stadilaisii sellasii. Välil mä jään funtsii jotain elämää suurempaa, useimmiten en.
Mä oon pitkään funtsinu, mut en oo vieläkään hiffannu, et miks ihmees jengi ei plokkaa koiran skeidoja maasta. Meiän ihmisellä on fikkat täynnä skeidapussukoita, niit ois vaik jengille heittää. Muija tsiigaa ja kyttää, et mihin se skeida jää, sit se kaivaa ne caccat pussiin ja stikkaa roskiin. Ei jää monon pohjaan ei. Jos me nyt hillutaa jossain skutsissa, ni ei se kyl sielt syövereist niit kikkareit himaan roudaa. Muutenki me skeidataan johonki puskaa, ollaan sillee siistei mimmei. Mullon pari frendii, jotka skeidaa ihan minne sattuu. Mun skidistä puhumattakaan. Ku se oli skidimpi, se skeidas vaik ineen, monta kasaa. Meiän ihmiselle oikeen aamukasat, kyl se meinaski hajota niihin. Nyt mun skidi ei enää väännä jööttii ineen, onneks.
Kyl meiän ihminen o pari kertaa vetäny hirveet kilarit ku on dallannu siin iha viattomana ja sit vetässy melkeen lipat ihan hervottomaan baisaan. Sit se on kaivellu pläägän pohjista paskaa tikulla, voi juma!
Viel enemmän mä oon kelannu et miks ihmisjengi skeidaa skutsiin ja ojan pohjille, onks niil ripsa vai joku? Me ollaan Helmin kans sitä mieltä et skeidatkaa ihmeessä, digataan pikanttii makuu ja aromii. Meiän ihminen ei diggaa yhtään. Ihan parasta on safkaa eka ja sit pyörii siin köntsässä. Siin on blondeissa sit vauhtiraitaa, sekä edessä että takana.  Ja ihminen huutaa….Sit me joudutaan suihkuun ja hampaat pestään. Mut emmä bonjaa, mitä pesee veks hyvät aromit?
Tätä mä tänään on funtsinu, mut en bonjaa. Oolsprait, palataan astialle
Säde

6 kommenttia:

 1. Säde moro, soot upee böönä ja mä diggaan sun jutuist iha kybällä t. Aaltonen, kaupunkinoutaja böndeltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittis Aaltonen, mä yritän saada ton ihmisen skrivaa uuttaa stoorii taas ens viikol.<3

   Poista
 2. Tuo stadi on kyllä vaikeaa kieltä, vaikka itsekin siellä asun, mutta kiva silti on lukea teidän tarinoita :)

  VastaaPoista
 3. Meiän ihminen ei ees osaa slangia kunnolla, se vaan jotain sekakieltä sönkkää...kyl sä hiffaat

  VastaaPoista
 4. Tääl ois yks Rafu joka on ihan ensam. Mulle kelpais tollanen bööna. ois kiva taas hängäroundia ja skulaa bonea nurtsilta. Ehkä voisi painaa porkat kera meh ja lim? Jos ois saumaa. Kyl mul on friidulle öögaa. Skulataan taas himmeemällä. Rolle.

  VastaaPoista
 5. Oli kliffaa viimekski, uutta treffiä vaan putkeen t Säde

  VastaaPoista