keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Säde tahdon asialla


Meikä ottaa ny kantaa!

Vaik meikää aina luullaan tämmöseks blondiks yh-bimboks, joka vaan tsittaa jääkaapin edes venaa lördarii, ni ei  pidä paikkaansa.

Mä goisaan usein telsun edessä, ja kelatkaa, meitsi joskus öörat höröl hiffaa, mitä siel bamlataa.

Nyt just jengi o iha hiilenä ku samaa sukupuolt olevat ei saa mennä giftikseen. MIKS?

Joku melkosen fläsäri ihmisäijä sano, ku silt kysyttii, et miksei voi mennä giftikseen mimmit mimmien ja kundit kundien kaa, ni se vastas et: No, kun ei voi. Piste.

Ei tod. Meikä hiilesty ja pahasti. Meikä o yheksä skidin yh-mutsi, yks skidi jäi himaa ja meikäl ei oo äijää eikä muijaa, iha ite saan skidii purra korvasta et o snygisti.

Jos ny jumakeggalis sentää, joku haluu viel täs maailman ajas mennä giftiksee, ku kaikki vaa eroo kummiski, ni antakaa ny mennä.

Mä tsittaan 28.11.14 se fläsän pomoäijän eteen ja tsiigaan sitä meikän bruunil öögil suoraa sydämee, ni se heltyy. Ja kaikki ne muutki ku sanoo ei. Meen tsittaa sinne isolle dörtsille ja tarjoon tassuu joka kansanedustajalle, joka aikoo nii tehä. Hemppa, mun skidi, saa antaa pusut kaikille, jotka diggaa ja sanoo jepulis.

Se iso gubbe sano kans et ei aio huojuu eikä horjuu. Kelatkaa ku pistettäis mein Hempan kaa lenkille, äijä ois klyyvarillaan aikas rapsakasti. Mut Hemppa khyl antais silleki pusun, se o niin glaidu mimmi.

Sitä paitti meikäl o oma lehmä, tai no kundi, ojas. Mun jäbä Taavi, se o ihan loveentunu, lovessa, in laav ja sillee. Eikä silloo olleskaa mimmit mielessä, vaa sen suuri lovetus o yks mustanaamio, hemmetin komee jäbä. Kelatkaa ny, jos meikäst ei sit tulis koskaan anoppii tälle kundille, ku jotku dorkat sanoo vaa nounou...

Meikän ihmisäipäl o monta frendii, joil o jo skideiki. Niil skideil voi olla mutsi tai faija tai mutsi ja faija tai sit kaks mutsii tai faijaa. Mut ne mimmit ei voi mennä giftikseen keskenää eikä  ne kundit. Eikä niitten skidit oo yhdenvertasii sellasten skidien kans joiden mutsit ja faijat on giftikses.

Nyt tuli bamlattuu jo nii vaikeit sanoi, et meikän kuuppa koht halkee. Mut varmaa hiffasitte, mitä meikä ny o funtsinu. Funtsikaa teki.
Meikä lähtee ny goisaa, ja eri mestaa ku mis o telkkari, joku vois vahingos kelaa, et meikä onki iha fiksu dogi. Käyn eka tsiigaa, irtoisko pari lördarii.

Terppalerskius Säde


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti