sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Voihan viski..eiku vitsi!

Haudiparallallei vaan frendit!

Nyt oli pakko skrivaa, ku ottaa nii pattiin. Suomessa vahditaan kaikkee.
Mäki vartsaan: bilikoi, mun ihmisii, jääkaappii, skärbää ja juustoo tiätty. Mut en hiffaa, et joku virasto voi vartsaa sanoja. Niinku ny toi VISKI...Ei voi ol-la to-del-lis-ta!

Kelaa ny jos mäkin alkaisin täs määräilee, et ei saa kirjoittaa VISKI, siis tsortsit piski. Halveeraava nimitys meist ylväist nelijalkaisist, mä olen canis familiaris, enkä mikään VISKI, siis öö sori piski.

Mä vartsaan myös mein ihmisen VISKI...siis öö sori tiskikonetta, siel on sairaan hyvät aromit. Se VISKI, sori, tiskikone pitää aina tsekkaa ja sit esipestä ne astiat.
Siihen kuuluu kans hyvä biisi, sen on skrivannu VISKI, siis tsori toi Hiski Salomaa. Sen ny kaikki tsennaa, sen VISKIn eiku siis taas sori hei, Hiskin.

Jos meill on kertyny keittiöön hirvee VISKI...hei tää ny lähtee ihan lapasesta...eiku tiskivuori, ni toi meiän naisihminen o ihan hiilenä, puhumattakaan jos olis semmonen VISKIvuori...äijäl olis tukka kipeenä ja muijal kurkku, VISKIIN....siis vissiin.

Funtsaa ny, joku VISKI...siis äh kirjosieppo, haluu lähtee vetää lärvit johki messuille, ni ei se löydä sinne, ku ei voi kuukkelilla löytää mestaa VISKI-sanalla.Sit pitäs tsittaa vaa himas ja vetää kalsariöverit.  Iha sama ku mein ihminen ei vois löytää kuukkelista koirajuttui - ja mestoi hakemalla koira-sanalla, jos tää sama byroo kieltäis senkin käytön.  Samal periaatteel me nelijalkaiset ei voitas sit enää treffaa koirakinkereis, ku ei kukaan tietäis mis niit VISKI..eiku siis piskiskaboi pidettäis.

Khyl meikää tää Suomi välil ottaa nii kupolista, ku pitää vartsaa ihmisii ja VISKEI...siis taas....piskei. Tää on ny meikän kannanotto tähän asiaan. Ja VISKI. Eiku piste.
Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin Säde
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti