perjantai 19. syyskuuta 2014

Palveluväestä

Moron, Säde täällä ilmoittautuu pitkästä aikaa skrivailee. Hiljast on ollu, juu... Nii tosta palveluväestä. Meil budjaa mun ja Helmin lisäks kaks palveluväkeen kuuluvaa. Toinen on tommonen naisihminen, siis mimmi 48vee, maikka. Se on melko hidas,  kömpelö, kaatuileeki helposti jos vedetään. Siks mä en vedä. Kakarakaan ei enää, paljon. Ei me haluta et se satuttaa ittens. Se meit vie ulos eniten, aina. Helmin oon agitoinu joka aamu sen herättää. En jaksa ite. Sit se antaa aina safkaa,  vaa safka-aikoina, tiätty. Nipo. Senkään takii sitä ei kannata kaataa. Kelaa ny: kipsi jalassa köpöttelis pitkin kämppää. Juuei olis kivaa kellään.

Sit tääl budjaa äijä, 50vee. Se vie meit ulos ku on pakko, tai naisihminen on jossain. Sit Helmi aina vetää, täysii. Se niin diggaa siit äijästä. Äijä antaa aina herkkui. Sit se naisihminen huutaa jotain et koirat lihoo ja jotain. Ei kiinnosta. Antaa se silti. Varsinkin ku se muidu lähtee johki menee. Me jäädää oven taakse spiidaa, ihan muodon vuoks. Sit ku se menee, me saadaa herkkui, eikä spiidata enää yhtään.

Välill tääl käy kääntyy ton palvelusväen pentui. Toinen aina vie meit ulos, toinen komentaa. Me digataan molemmist ihan hulluina. Hei, kelatkaa, jotain vaihteluu.
Sit tääl budjaa kaks karvakallee, ihan outoi. Sähisee ja hyppii. Ei mulle enää, ku en piittaa. Hemu haluis niitten kaa hilluu. Ei onnaa. Ne vaa hiihtää menee. Johki lauteitten alle jemmaan. Onneks on toi Helmi. Tai no ei aina. Ku puree klabbiin, tai öögaan. Helmi❤️Se on meikän skidi kummiski.

Tää o ihan bueno mesta. Safkaa tulee, aika hiljaksiin khyl. Ulos pääsee aina ku on tarvis, meikän mielest liianki usein. Veis tota skidii, mä voisin goisaa. Galsakaa ei oo. Rapakkoon pääsee ja sit suihkuun. En tykkää. Kynnet leikataan. En tykkää. Kammataan ja trimmataan. En tykkää. Siedän. Ai nii sit saa makkaraa. Tykkään. Juustoo. Käy. Pullaa. Nam.

Mä oon budjannu täs mestas kolme vuotta, annan palvelusväelle arvosanan 8-. Se tulee siit ku toi muija roudaa mua aina välillä johonki epämukavuusalueille. Ravaa johki kehää. En tykkää. Ei käy. No can do. Silti se vie. Ei voi tajuu. Siitä kasimiikka. Jos sai vetää hirsiä tuolissa 24/7, maggaraa ja juustoo 24/7, rapsutuksii 365 ja 24/7. Ainii ja pullaa. Siit tulis kybä. On näit viel treenattava.
Molskis ja loiskis, palataan astialle
Säde

7 kommenttia:

 1. Kyl sun kelpaa - mä en saa pullaa kun joskus jos tuo ei näe ja se kun vie minnuu ulos niin sillä on joku ihme keppi toisess kädessä ja sit se nojaa siihen ja sanoo että seis, seis... ja mä halusin mennä vaan kun on niiiin hyvät hajut ja on niitä loikkikoikkeja, siis noita joilla on pitkät korvat, tuo emäntä sanoo niitä vissin jänöksi ja sit haluun kaivaa myyränkoloja, sieltä voi löytää myyränkin ja ne on hyvii mutta älä kerro emännälle - se suuttuu ja työntää sitten mulle jotain pillereitä kurkkuun. Kuulemma jotain matolääkkeitä. Mutta nyt meen maate, Öitä sinne kaupunkiin täältä Hämeestä

  VastaaPoista
 2. Meki hilluttais, mut emmä enää kehtaa ku oon jo kolme. Toi ihminen on opettanu et ei voi vetää, se kaatuu muuten. Ei ees vaik tulee pupu. Mut me päästään melkein joka päivä juoksee vapaana. Se on kliffaa

  VastaaPoista
 3. Kuule Säde, kyllä sitä voi vähän hilluu vaikka mä oon jo viisi. Emäntä sanoo että oon ikäneito - se on varmaan jotain hienoo kun se sitten hymyilee samalla. Tänäänkin jäin taas kaivelemaan myyriä kun oltiin lenkille menossa, emäntä huusi mulle jotain kun se käveli siellä tiellä mutta kun en heti halunnut jättää niitä hajuja niin sit se rupesi kaivelemaan taskujaan ja silloin menin kyllä heti - sillä on nimittäin aina sellaisia herkkupaloja taskussa. Se luuli että en kuule mutta kyllä mie kuulin ja seurasin koko ajan mitä se tekee. Tyhmät nuo ihmiset kun eivät tajua miten viisas oon =)

  VastaaPoista
 4. Toinen tyär kutsuis tänne maalle hilluu, sais systerin kans painaa ja näyttäsin miten tiputaan laiturilt, se on taitolaji se. Saisit sää äiskä ton muorin (Muru) kans kattella sivusta, sekää ei enää oikein jaksa mun tahtia. Terkuin tyär, Manta

  VastaaPoista
 5. Sovitaa vaa milloin ni kyllä tullaan :D

  VastaaPoista