torstai 18. toukokuuta 2017

Kinkun kiljoituksia: sisustushommia ja tuunausta

Telve taas vlendit!

Meikämandoliini on ollut viime aikoina todella leipas ja ahkela: Oon kelenny käymään jo toisis näytelmis ja tietteks, keksin et siel kehäs voi aivan hyvin vähän valsaloikkelehtia näin kevään kunniaks.
Yhtään en taaskaan ymmällä, mamma ei tykänny ja tuomalin mielestä liikuin pentumaisesti. Mitäs hittiä kysyn minä ja vastaan: elekantisti esitin siä vasikkaa kesälaitumella, ja taiteellinen vaikutelma jäi miinuksen puolelle.
En käsitä.

Sitten niitä uutisia:

Kutes hyvin tiijätte, minä oon semmonen taiteellinen ja hyvinkin luova koilanpentu. Tykkään muotoilusta ja tuunaamisesta. Sisustaminen on aina ollut lähellä sydäntä, ihan vaavasta asti. Uudelleen muotoiluni kohteeksi ovat päätyneet sohvatyynyt, lattialistat, palketti ja mamman kengät. Useampi pali.
Ei oo niin kamalasti tykätty. Ei. En ymmällä yhtään et miksvalten nii.

Noh, tässä viime aikoina olen keskittynyt uudelleen muotoilemaan mamman kukkaistutuksia palvekkeella. Minust non kaivannu vähän tuunausta ja siistimistä. Nyttemmin meillä on kuulemma vaan amppelikukkia, en voi käsittää. Mun Bonsai-hallastusta ei lainkaan meillä tueta.

Sittennii tykkään tommosesta lososesta ja lustiikkisesta tyylistä. Sitähän ei mamman mielestä oo olleskaan ollut nuo lattialistojen muotoilut ja palketin jylsiminen. Saatika seinän maistelu. Nyttennii on kivilattiat ja uudet listat laitetaan, kun oon vähintään ja vasta kaksvee....hmmmm....

Minä en kyllä lainkaan voi käsittää, että tällaisen luovan ja viksunoloisen koilanpennun taiteellista toimintaa noin ladikaalilla tavalla lähdetään lajoittamaan eikä yhtään anneta toteuttaa itteään. Antakaa kuulkaas vaan kaikkien kukkien kukkia ja koilanpentujen niitä sydämensä kyllyydestä muotoilla.
Semmosta sanon minä tällä keltaa.
Son molo tee Taimikinkku Minellin

PS myöskin ihmismummun puutalhassa tein pikkuisia muotoilutöitä, kun käytiin kyläilees. Kaivoin kolmeen keltaan mitä helmeettisimmän kuopan pihan pelälle ja ihmismummu meni sin päälle seisomaan ja valtsaamaan sitä kuoppaa. Samalla se huuti jtn et pois mummun pioneista tai jtn muuta pöljää. Puutalha on olemassa vain ja ainoastaan pennun kaivelua valten ja piste.

Tässä mä fundeeraan, mitä seuraavatteks tuunaisin :D

2 kommenttia:

  1. "Sano sun aikuiselles, että koiranpennun ON tutustuttava kaikkiin eteentuleviin asioihin. Just yks Kirsti kommentoi mun syömistekiemisiä sillai, että kaikkee on ainakin maistettava ihan kun tarhaikästen ihmislastenkin. Mää pidän sun puolias, neito Kinkku! terveisin Jymy, berninpentu."

    VastaaPoista