torstai 12. tammikuuta 2017

Missä on oikeus, missä vääryys?

Moroo frendit!

Son Säde kun skrivailee ehkä eka kertaa biljoonaan vuateen,
kerta meikäl o tärkeet jutskattavaa, ettäs tiiätte! Aivan huippuapuippua!
Huitsin nevadaan en oo kadonnu, on toi kersan skidivinkula Taimikinkku vaan ottanu haltuun tän tsotsiaalisen meedian meikikseltä. Älkää ny tykätkö huanoo tai ottako tressii, varsinkis jos ootte hermeettisii Taimifanei. Khyl seki pääsee taas skrivailee vuarollaan.

Sitten niittä uutisia:

Meikämandoliinista on tullu mummukoira, ette voi uskoo. Vaiks kui oon yrittäny tolle skidille opettaa intiimivalistusta ja kui ei ny sillai voi olla ilman seuraamuksia, ni silti se meni kesiksell lovelomalle ja pyöräytti kolme skidii, tost noi vaa....en khyl hiffaa yhtään...
Äijäin munaskuukkelit olis pidettävä pöksyissä ja silleesti eikäs varsinkaan päästettävä mtn nartun muniksii kohtaamaan semmosten siemenlinkojen, iha evö...vaiks meikän paha se vissii oli, mitäs päästin ja sit toi Hemppa oliki päkertämässä skidei ja nynne o jo maailmalla.

Täs justiin ni oli toi ehkä riiviöisin ipana ikinä mummukoiraa moikkaas. Meikis oli lähtökohtasesti ihan et nojoo, mut sit ku tää Taimikinkku mikä lie kävi vetää korvast biittii ja yritti mummuunsa jörniä, ni en tod
repiny siittä enää minkään sortin hjuumorii, et silleesti. Loppuillan vietin omas nojikses, mut eikäkös tää kenkurukoissu sinneki loikkinu, oumaigaad!
Reunaehtona seuraavalle Taimin vierailulle on ihan semirandomisti et se vetää hyvät setit ihan vaa mutsinsa kans, kert siinon koissut ku kaks marjaa: peruna ja rusina tai jtn....

Ei siin mtn ku olin Taimin vierailun aiheuttamist traumoist toipunu, ni seuras toinen ja tästä meikkis tekee oikeesti valituksen ja nousee panderollien kera parrikaadeille. Meikähän o semisti sellane noutaja, jollon vietit kohillaan, elis diggaan tsimmailla ja sniffailla ja vedellä skuttas riistan peräs.
Noh. Pellolt sniffasin sit jonku päästäisen tai muun juureksen siel hanges. Siin aikani kaiveltua sain sen sit kitusiini ja kelasin et ihan siipaleen siit vetäsen. Mutmut...toi ihmisäipän stalkkeri oli siin hollilla kyyläämässä ja karjumassa heti et jätä ja tulee ripaska ja pitkää sylkee ja... J O O J O O...
Minä vaan kysyn tässä kohtaa et missä on oikeus ja missä vääryys?
Sesse noudattaa vaistojaan ja tahtoo ihan skidisti maiskutella herkullista jyrsijää, ni ei sinne päinkään eikä varsinkaan maaliskuussa.
Noh, aina ei voi voittaa eikä edes joka kerta, meikä tuumas ja päättää visusti et seuraaval kerral nialasen sen otuksen nii forzalla et ei pysy ees toi palvelija geimeissä.

Kohtsillään kutsuupi taas nojis, jaxuhalit kaikille
Tee mummukoira Säde

2 kommenttia:

  1. voi hyvät hyssykät sentään! vai on Taimikinkku ollut vauhdissa! aina sattuu ja tapahtuu!

    VastaaPoista