torstai 26. tammikuuta 2017

Kinkun kiljoituksia: kauneudenhoitoa

Telve vaa taas vlendit!
Edelleen o äipällä kiljoituskielto kelta ei mtn helkkuja helu enää meikämandoliinille sen lusinatisuleista. Eikä myäskään mummukoilalle mitään näppiksiä, koska mummukoila ja vanha, ainskii mun miälestä. 
Jtn kuus kohta hei, oikeesti....
Mä oon tän tsotsiaalisen meedian ykkössklivaaja, ainski noin yleisesti ilmaistuna ja omasta mielestä mikäli sikäli meikältä kysyttäis, ja nyt ei kysytä...niinko silleesti...tai jtn

Sitten niitä uutisia:
Tälläki viikolla on tämäkin nuolempi koilanalttu ylittänyt ahkelasti hoitaa kauneuttaan, ja millä seulauksillla. Minä vaan kysyn ja vastaan, ihan issekseni taas kellan.

Noh, kynsiviilaahan meitsi lähti taas vaihteeks ihmissystelin huoneesta hakemaan. Hilvee kiile ollu kaikilla ja kynnet ihan kaameet, aattelin pikkasen niit hianosäätää ihan ittekseni. 
Mitäs jättelee sinne niitä pitkin poikin....
No eikäkö taas hilvee huuto ja mekastus:  N Y T  Taimi, pois se kynsiviila ja ilti siitä justiin...tulee kuulemma elittäin kivinen kakka, kun kynsiviilan kampeaa kitusiinsa. Tiiä sitte nii.
Siihe jäi sitte seki homma. Ja kynnet laittamati. Onko tässä ny mtn lotia, minä vaan ihmettelen...

Sitten nii aattelin noita ihmisolioitten kinttuhykienioita hoitella: hilveen hajuset kengänpohjat oli siin eteises, ni kelasin, et jos hiukkapikkasen puleskelen likki ne, ni älyy sitte hankkia palemmat hajunsyöjät ettei kenkät haise ku männävuotinen olavanlaato savupiipussa. 
Antaumuksella siinä sitten pistelin kenkänpohjaa menee, ni eikäkö taas se sama kaljunta: 
Et  N Y T  K Y L L Ä ja T A I M I irti ja jotain sontaa ja sössönsössöä sieltä tuli....
Sitte nii ku vaihdoin puleskeluhimon mamman mehukkaaseen hikivillasukkaan ja ihan lakkaudella sitä lyhdyin muotoilee, ni eikäkö sama juttu.
On se ny penskeles, kon ei saa koilanpentu millään tavalla itteään toteuttaa ilman ainaista ininää ja vinetystä. En kestä ja saan kohta hilveet slaakit, kylläkin ja ihan valmasti!

Kostoks sitte nii vetelin huiviini usiamman veskipapelilullan ja pali tuupillista käsilasvaa päällensä.
Tulee kuulkaas kuahkee ja liukas kakka, sitte nii...
Oottakaas vaa ja viikonloppuja tee Taimikinkku Minellin
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti