tiistai 14. kesäkuuta 2016

Potkupalloa ja laitureita

Tsaukkis taas!

Ny o menos jotku potkupallomestaruudet, ispä niit kattelee, iha koko aja ja hela daagenin tsiigais, jos olis lomalla. Pahasti häirii duunit kisakatsomon perustamista kyllä.

Meitsi ei oikee oo hiffannu, et mist tos potkupallos on sillee niinku tietsä kyssäri. Joo-o, jäbät kiitää pitkin nurtsii ees taas, ees taas. Pallo tulee, ja pallo menee. Ja pallo tulee, ja menee... Sit meikä jo otti pikku tirsanat, ko iha EPEK. Ei kato pydee eikä kykene. Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tylsäääääääääääääääääää!

Ihmisäippäki yritti tsiigaa noit potkupallojutskii, mut ei se niist mitää hiffannu. Se kelas, et jos se tekis vaiks noist futareista jonku semmose bestof-listan, mut sit ispä hermostu, ku se vaan vertaili niitte haubereit, beremeit ja tukkastylei.

Si o jotai iha himmeit sanoi, jotka ei niinku miteskää kuulu tommoselle nurtsikalle.
Ai, no mitkä sit häh, sano jo ihmisispä sillee vähän sarkast...eiku...sarmantist...no sillee himmeen griinaamalla ja vähän ketuttaen.

NOH, esmes:

Laituri
Minä vaan kysyn, että mihin sitä laituria siellä nurtsilla tarvitaan. JA onko se kiinteä vai ponttoonilaituri, iso, pieni, kestopuinen vai maalattu. Venesellainen vai matto? Vai tanssimiseen tarkoitettu?
Ja kun se laituri menee vaihtoon, ni siellä kentällläkö se uus tehdään? Ja pyörätkö siihen alle asennetaan, ku eihän se siellä futiskentällä kellu! NIH!
Ni et ei käryäkään. Meil o möksällä laituri, jost o kiva loikkaa jorpakkoon boltsin perässä. Niitä mihkää fudikseen tarvita. Ja piste.

Toppari
Ni, äippä sano et se o semmonen pupi tääl melkee stadis, tos jossai Vantaalla. Et ei semmostakaa voi olla keskel fudiskenttää. Tai vois khyl äipän mielest olla, tulis miälenkiintonen potkupalloilta ku olis kaikki pelaajat iha käkenä siel. Emmä taaskaa hiffaa, mikä pupi ja käki. Sehä o semmoi ku sanoo metäs kukkuu...

Paitsio
Aina noi selostajat huutaa et eiiiiiiii taas paitsio. Ja sit peli menee kesken ja ei pallo tuu, ei mee...Joku pelaaja on jossai feelus mestas tai jotain liian ylhäällä. Ei olla äipän kans kertaakaa nähty, et ois kukaa kiivenny maalin päälle, ei varppina. Paitsi jos niill o joku flaidis tai semmoi...sit ne tyyppikset kiipeilee toistensa päällä.

Laituripeli
Semmonenki o siel potkupallopelis nähty. Onkoha se laituri sit kammettu sinne kentälle ja siä sit osa futaajist pelaa jotai pikkupelii. Vai onks se väliajalle varattu joku mesta, mis voi skidit mennä vaiks fuutbägeil pelailee. Me äipän kans möksäl aletaa joskus semmost laituripelii, et toinen hyppää jordaniin sielt päästä ja hakee boltsin ja meitsi sit venaa ku barrakuuda rannas sitä boltsii. Sit mä pöllin sen mudelta, hyppään laiturilta sinne jorpakkoon ja mude venaa siin rantsussa. Tätä me voidaan pelaa iha maailman tappiin asti, kunnes ihmisäippis häätää meiät kuivaa.

Vetskari (täst en oo iha varppi)
Mut aina ne selostajat huutelee et o heikko vetskari ja ei ulotu mihkää. Onkoha ne futarit sit lihonnu nii, et vetskarit vaa pöksyis pullottaa ja hajoilee ku onnii heikkoi. Kandeis khyl sit mielummi vaihtaa nepparit, niiku mude ja meikän saderotseis, ei hajoile vetskarit ei vaik olis kui vauhtii ja vaarallisii tilanteit.

Ny ei meikä pykene enämpää kuuntelee ja tsiigaa tätäkään matsii, ku tää on nii kualettavan unettavaa, toimii paremmin ko papan pinkiponkirentoux-musat sesseille.
Unta palloon ja son moro tee Hemppa ja Säde
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti