torstai 11. kesäkuuta 2015

Kesäterveiset Hempalta

Terden lerden ja kesäterveiset, kesäterveiset, kesäterveiset, H E I !

Niikö toi ihmisäippä o ollu ny kesiksellä koht kaks viikkoo, ni hikee o khyl pukannu. Ei sillä, et olis mikään terdekeli, vaa koko ajan o nokka johki suuntaa.

No, ekaks ko loma alko, ni päästii meitsin suosikkipojun syndeillä käymään, siis ei millään munasyndeil vai syntsil elis synttäreil. Saatii juustoo ja pahtopaistii muden kans, nam! Nyt hiffaat, miks se on meikän frendi, kuka muu saa A I N A jtn herkkuu, ku mennää moikkaa. Nii-i, ei kukaan!

Sit oli yhet kultsutreffit Rajikses, meit oli ainskii 25 ja ihmiset päälle. Ja hei, mä karkasin. Juu, vapaaseen maailmaan, noin kaheks sekaks, liipotin korva lepattaen pitkin parkkista. Sit nappas pelastava enkeli raivelist kii ja pukkas takas puistoo. Hyvästi jänskä maailma! Muuten vedettii rundii pitkin puistikkoo nii, et varvikko vaa heilu...ja minä, broidi Taavi ja mutsi. Vaiks mude ny enimmäkseen vaa tsimmaili, lipu siel aallokossa ku tappajahai konsanaan.

Mamman kans o joka päivä käpötelty kiltisti koissupuistoo ja takas. Koissupuistos o ollu rallitokoreenii, hillumist ja korvanpurentaa, enimmäkseen äipän. Sit o ollu nurtsil piehtarointii ja heinän syöntii. Ihmisäippä yritti jotain damii viskellä ja tarjoilla meitsille. Yäk, en syä! No hain mä sen sille, iha säälist pari kertaa, ja sain mä tietty herkun palkaks. Pupu ois khyl paljon kliffampi noutaa, ku tommonen kangaspötkylä, ettäs tiiätte!

Sit oli meitsin broidi Eelis, hoidossa. Sen pappa läks käymään laivareisulla, ni Epson tuli meille kyläilee. No, Epul o noi hormoonit aikas hyrvällä...ei se oikee hiffannu et mä oon sen systeri..Koko ajan sai olla ihmisäippä komentaas, ku yritti käyttää meitsii heppana. Sit ku se ei heppaillu, ni läähätti ja hörväili...iha koko ajan. Meitsit ko yritti goisaa, nii Eppuli ois vaa leikkiny...Ei sitä ny läähättäen hilluta yötä pitkin, vai jossiloli ikävä sen iskää...On se kiltti poika, mitä ny liikaa tykäs noist heppaleikeist. Ihmisäippäki vei meit kolmee iha yksi ulos, emmäkää kehannu yhtään hillua enää, ku jos se ois vaik pannuttanu. Must o vahingos tulluki jo aikas kiltti mimmi, en tiiä, mitä oikee o tapahtunu, minne katos raggariHemppa....Ainii ja mude karkas, ku Eelis haettii himaa. Ei se kauas menny. Juoksi vaa suoraan kasvattajan jenkkirassiin ja istu etupenkille. Se oli menos niille kylään, samantien.

Nyt me muden kans ollaan lähinnä goisattu koko hela daageni, ku ei kukaan jaksa hilluu 24/7 ja 365. Himas otetaan lungisti, nih!

Seuraavaks me päästääki sinne kasvattajalle yökylään, ku noi tyypit menee johki kinkereihi. Olkoot siel vaiks kui pitkää, koska me diggaillaan nii kyläillä meiän ekoil tyypeil. Sit voi tulla taas himaa goissaa.

Seuraavaks lähetää sit landelle, mut siitä enemmän sit myöhemmin....
Kesis jatkukoon terkkulerkuin Hemppa ja Säde
2 kommenttia:

  1. Nää jutut vaan on niin ihania! Väkisinkin alkaa aina hymyilyttämään. Kiitos ihmisäipälle, oot lahjakas!

    VastaaPoista